2015. február 24., kedd

Budapest

Helyzetjelentésem a reptérről most nem lesz túl eseménydús, nem nagyon történik semmi érdekes. 

A 12-re hívott minibusz jött időben, elég nagy volt a nyomorgás a 13 fős kisbuszon, ugyanis velem és a sofőrrel együtt összesen 3-an ültünk a buszban. Panaszkodott is, hogy nem megy a bolt, amit azért kicsit furcsának találok, tekintve, hogy kb. feleannyiba kerül a minibusz, mint a taxi. 

A másik utas valami ismert riporter faszi volt (nem jut eszembe a neve, de olyasmi műsorokat csinál, mint régen a Frei Tamás féle riportok, vagy manapság az on the spot a spektrumon - ha egyáltalán az van még). Sofőrünk próbálta mindenféle dologról kérdezgetni, de emberünk kizárólag Afrikáról és az afrikai emberekről volt hajlandó beszélni, nevezetesen, hogy azok ott mennyire barmok, merthogy a turizmus szempontjából annyira fontos vadállatokat is mind megették már, és legalább 500 km-t kell autózni, ha az ember zsiráfot akar látni. Meg azt is mondta, hogy az ebola is csak egy média által felfújt hülyeség, s értsük meg, hogy ez a betegség Afrikában mindig is létezett. 

Ja igen, megtudtam még, hogy Egyiptom olcsóbb, mint a Balaton, a Kanári szigetek drága, valamint, hogy nincs olyan, hogy jó vagy rossz, hanem csak olyan van, hogy más. 

Szóval ma is sokat tanultam. :)

Ja igen, mikor ideértünk az volt a végszava (kérdés nélkül), hogy ő a világ minden országában járt már. 

Aztán amikor kiszállt, a sofőr elkísérte valahova, gondolom borravaló miatt (ezt amúgy nem teljesen értem, de mindegy), de gondolom nem kapott, mert mikor visszajött, beszállt, becsukta az ajtót annyit mondott csak: idióta. :)

Csekkin amúgy rendben volt (bár valami kezdő ülhetett a pultban, mert megszenvedett velem), alig lesznek a repülőn, úgyhogy legközelebb remélem már dubajból jelentkezem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése