2015. február 24., kedd

Dubajból...

...jelentkezik kedvenc helyszíni tudósítótok. Az út elég nyugisan telt. A satyamosok tiszteletére ittam egy bloody Mary-t a majdnem kereken 10 évvel ezelőtti  indiai út emlékére, aztán betoltam a vacsorát (sült lazacfilé, sáfrányos rizottóval, előtte csirkés tésztasaláta, utána vaníliás citromos süti, majd az egészet megkoronázta egy csoki, aztán 10 perccel később egy vanília fagyi.) Fénykép nincs, ahhoz túl gyorsan befaltam. 

Egyébként ez az a320 gép szerintem kb. akkor volt új, amikor a satyammal Indiába mentünk. Most tök szakadt hatást keltett: elavult szórakoztató elektronika, érintő képernyő a kanyarban sem, van cserébe vezetékes távirányító, a kijelző elhasznált, nem azt nézel amit akarsz, akkor kezdve és megállítva amikor akarod,  hanem mennek műsorok, te meg kapcsolgathatod mintha otthon tv-znél. A gép külseje sem sokkal különb: piszkos, kicsit leharcolt. Úgy látszik Budapestnek ez jut. 

Egyetlen pozitívum (a kaján kívül) a személyzet, tök kedvesek és figyelmesek voltak. 

Nagyjából késés nélkül értünk volna ide, de aztán Dubai előtt a tengeren tettünk 4 kört, így végül kb. 40 perces késés jött össze. 

Most hajnal 3/4 1 van itt, 4-kor megyek tovább Malajziába. Addig is találtam egy konnektort egy kuka mellett egy oszlopon, úgyhogy most itt gubbasztok a földön, s nektek írom ezt, miközben egy indiai kisfiú néha elsétál a hátam mögött, beszél hozzám egy számomra ismeretlen nyelven és néha megsimogatja a hátam. Kiváncsi leszek mi lesz ebből. :) veszélyesen élek! :)

Ja igen, lazán kapcsolódik, de a repcsi ablakából már láttam a burj khalifa-t. Nem kicsi. 

frissítés: az előbb idejött egy idősebb indiai tag, rá akart csapni a konnektoromra, de elhajtottam. Szerintem a kiscsákó küldte, szerintem ez egy bűnbanda, konnektormaffia. 

1 megjegyzés: